Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

0302074037 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.3
4.5
157 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1282 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
10
5
In die moeilijke periode een rots van vertrouwen
Wij hebben de uitvaart moeten regelen van ons moeder/ schoonmoeder en zij had zelf al uitgezocht en ons gevraagd dit via Uitvaart 24 te laten regelen. Wat een prima ervaring hebben we gehad. Na het melden van het overlijden binnen anderhalf uur teruggebeld en in korte tijd daarop waren twee keurig uitziende heren voor het verzorgen van ons moeder/schoonmoeder. Alle geduld, luisterend oor en goede adviezen. Openstaand voor onze wensen hebben zij er uiteindelijk een prachtige uitvaart van gemaakt. Zeker in deze drukke coronatijd stonden ze zelfs altijd voor ons klaar met raad en daad. Onze enorme dank voor alle hulp en contacten die we hebben gehad rond deze uitvaart.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
18-01-2022 Monique, Drunen
10
5
Uitstekende service voor een gunstige prijs
Een budget uitvaart waarbij Uitvaart24 alles is nagekomen wat vooraf werd beloofd. Een waardig afscheid en voor een gunstige prijs. Daarmee is een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding geleverd. Ik ben erg tevreden over de door Uitvaart24 geleverde service!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
17-01-2022 Tom, Hilversum
10
5
Precies zo als ik het wilde
Ik had bij een andere uitvaart Maikel horen spreken als uitvaart begeleider. Vond dat zo mooi zo warm hoe hij sprak en de mensen verbond ,dat ik zie als ik een uitvaart in de toekomst heb wil ik deze man er bij hebben. Helaas contact met uitvaart 24 was eerder nodig dan ik had verwacht. Alles uitvoerig besproken wat een goed gevoel, er was veel mogelijk. iedereen ging met respect en liefde met ons om. Het geeft mij nog steeds een fijn gevoel dat ik de uitvaart van mijn man op deze manier heb kunnen doen. Ik raad de mensen aan om contact met uitvaart 24 te zoeken.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
17-01-2022 S van Koningsbruggen, Lelystad
10
5
keurig bedrijf
behulpzaam
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
15-01-2022 m, 't Zandt
10
5
Prima geregeld allemaal en een fijne spreker gehoord
Prima geregeld allemaal een fijne spreker gehoord en een goede begeleiding gehad.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
14-01-2022 Glenn, Teteringen
10
5
Snel en prettig contact via de telefoon.
Je wordt op je gemak gesteld omdat het toch een verdrietige gebeurtenis is. De medewerkers nemen ruim de tijd om alles door te spreken. Het Was een mooie en integere uitvaart in het crematorium. Wij wilden geen dienst en hebben alleen gebruik gemaakt van de familiekamer wat erg prettig was.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
14-01-2022 Gerja , Zoetermeer
10
5
Vanaf het eerste zware moment tot aan het allerlaatste moment betrouwbaar
Als iets zo onverwachts en onherroepelijks gebeurt is het fantastisch dat je bij Uivaart 24 mensen aan de telefoon krijgt die meteen helpen en je geruststellen. Ze doen precies wat ze afspreken, je kan op ze rekenen, het zijn professionals.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
14-01-2022 Vera, Halle
10
5
Zoals afgesproken is de gehele uitvaart verzorging A tot Z goed verlopen.
De uitvaart verzorging met alle wensen van de overledene is van A tot Z volledig naar wens verlopen en wij kijken met een goed gevoel daarop terug. Persoonlijk heb ik alles voor mijzelf al vastgelegd, zodat mijn nabestaande met één telefoontje en met al mijn wensen zonder zorgen of extra toestanden mijn uitvaart te gemoed zien en beleven.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
14-01-2022 André Peperkamp, Enschede
10
5
geweldig
Vlotte afhandeling, heel respectvol, alle keuzes mogelijk Goedkoop en alle extra's bij te boeken, raad het iedereen aan ook voor mensen met een kleine beurs
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
14-01-2022 Alida Bakker-Berende, SINT NICOLAASGA
10
5
Een royale uitvaart op maat door professionals die meedenken
Toen mijn nicht was overleden werd mij gevraagd de uitvaart te regelen. De uitvaartverzekering was minimaal , maar ook haar sociale netwerk bestond uit hooguit 5 personen. Ik ben Uitvaart24 erg dankbaar dat ze van begin tot eind met me hebben meegedacht. Geen pakket waar je de helft ,onder deze omstandigheden , niet van gebruikt. Je kunt eenvoudig zelf een rouwkaart maken , via een toegestuurde link kiezen voor een bloemstuk en via telefonisch overleg de dienst invullen. Je hebt het budget zelf in de hand en bepaalt zelf wat zij doen en wat jij doet. Het afscheid was waardig , intiem in de "woonkamer" van het crematorium en de uitvaartleidster deed het uitstekend. Het idee van een uitvaartverzekering is denk ik achterhaald. Leg tijdens je leven een bedrag opzij en regel het als het zover is met Uitvaart24. Je komt niet bedrogen uit !
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
14-01-2022 Hugo, Joure

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews